Op zaterdag 10 juni deze foto's gemaakt van straattheater "Ragebol".

Ook dit jaar was fotoclub de Sprengen weer aanwezig op het "Heerdelijk festival" Een groots familie spektakel. Bij de fotoclub kon men gratis portret foto's laten maken. De deelnemers hebben inmiddels hun foto's thuisgestuurd gekregen.


Winnaars fotowedstrijd fotoclub De Sprengen.

 

Afgelopen zaterdag 18 juni heeft de fotoclub De Sprengen de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt en elk een mooie ingelijste foto overhandigd. Het afdrukken van de foto’s heeft foto Hofma uit Apeldoorn gesponsord. De lijsten zijn verzorgd door de fotoclub.

De wedstrijd werd gehouden tijdens het Heerdelijk festival op zaterdag 11 juni.

Ook de tijdelijke studio van de club werd drukbezocht tijdens het Heerdelijk festival. Ben van Damme heeft die dag ongeveer 500 honderd portretfoto’s gemaakt. Alle deelnemers hebben de afgelopen week die portretten per mail thuis ontvangen.

 
Expositie Water


 

 

Fotoclub De Sprengen exposeert!

 

Het thema van de expositie is “Water”. De leden hebben rond dit onderwerp foto’s gemaakt. De expositie stond gepland voor medio 2020 maar door de COVID-19 perikelen is de datum steeds verschoven. U kon de foto’s bezichtigen van 6 september tot en met 5 december 2021 tijdens openingstijden van De Heerd. Met de expositie wil de club laten zien met welk enthousiasme de leden met fotografie bezig zijn. In totaal waren er 35 foto’s.

 

Er is een speciaal plekje ingeruimd voor Han Verbuijs. Hij overleed in 2019 na een kort ziekbed. In hem verloor de club een zeer gewaardeerd en actief lid. Hij is een van de oprichters van de fotoclub en hij heeft veel gedaan om de leden te helpen hun hobby op een hoger niveau te brengen. 

 

De expositie is officieel geopend door wethouder Yasemin Çegerek op zaterdag 2 oktober om 16:00 uur. 

 

Expositie Water

6 september tot 6 december 2021

Locatie Dorpshuis De Heerd

Grifstraat 8

 

Klik hier voor de foto's van de expositie