Winnaars fotowedstrijd fotoclub De Sprengen.

 

Afgelopen zaterdag 18 juni heeft de fotoclub De Sprengen de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt en elk een mooie ingelijste foto overhandigd. Het afdrukken van de foto’s heeft foto Hofma uit Apeldoorn gesponsord. De lijsten zijn verzorgd door de fotoclub.

De wedstrijd werd gehouden tijdens het Heerdelijk festival op zaterdag 11 juni.

Ook de tijdelijke studio van de club werd drukbezocht tijdens het Heerdelijk festival. Ben van Damme heeft die dag ongeveer 500 honderd portretfoto’s gemaakt. Alle deelnemers hebben de afgelopen week die portretten per mail thuis ontvangen.

 


FOTO wedstrijd op Heerdelijk festival 11 juni a.s.


Fotowedstrijd fotoclub De Sprengen tijdens Heerdelijk festival.
Op 11 juni staat fotoclub De Sprengen met een heuse studio op het Heerdelijk Festival.
Iedereen kan gratis een mooie portretfoto of gezinsfoto laten maken en krijgt deze dan per mail toegestuurd.
Tevens organiseert de fotoclub in het kader van het 100-jarig bestaan van de fotobond een fotowedstrijd voor alle leeftijden, waarmee leuke prijzen zijn te winnen.
Op de dag van het Heerdelijk festival kun je bij de stand van de fotoclub een
inschrijfformulier ophalen met hierop verschillende opdrachten. Met deze opdrachten ga je vervolgens op de dag zelf aan de slag. Op het formulier staat ook een mailadres vermeld waar de foto’s vervolgens naar toe gestuurd kunnen worden. De foto’s kunnen worden ingestuurd tot maandag 13 juni 12.00 uur. De foto’s kunt u met zowel een camera als een smartphone maken.
Op vrijdag 17 juni zal een jury, bestaande uit een aantal leden van de fotoclub, de
prijswinnaars bekend maken. De winnaars ontvangen een afdruk van de foto beschikbaar gesteld door Foto Hofma in Apeldoorn. De fotobond ondersteunt het evenement met geld uit het Wertheimer fonds en drukkerij Bredewold uit Wezep heeft voor ons kladblokjes gesponsord.

Expositie Water


 

 

Fotoclub De Sprengen exposeert!

 

Het thema van de expositie is “Water”. De leden hebben rond dit onderwerp foto’s gemaakt. De expositie stond gepland voor medio 2020 maar door de COVID-19 perikelen is de datum steeds verschoven. U kon de foto’s bezichtigen van 6 september tot en met 5 december 2021 tijdens openingstijden van De Heerd. Met de expositie wil de club laten zien met welk enthousiasme de leden met fotografie bezig zijn. In totaal waren er 35 foto’s.

 

Er is een speciaal plekje ingeruimd voor Han Verbuijs. Hij overleed in 2019 na een kort ziekbed. In hem verloor de club een zeer gewaardeerd en actief lid. Hij is een van de oprichters van de fotoclub en hij heeft veel gedaan om de leden te helpen hun hobby op een hoger niveau te brengen. 

 

De expositie is officieel geopend door wethouder Yasemin Çegerek op zaterdag 2 oktober om 16:00 uur. 

 

Expositie Water

6 september tot 6 december 2021

Locatie Dorpshuis De Heerd

Grifstraat 8

 

Klik hier voor de foto's van de expositie