Volleybal Toernooi 20 december 2023

Op 20 december j.l. vond er een volleybal toernooi plaats in de Faberhal te Heerde. Er werd door verschillende clubs en bedrijven een team samengesteld. De organisatie lag in handen van Romy van Poelgeest, student aan Windesheim in Zwolle en stagiair bij de gemeente Heerde.  De foto's kunt u zien onder het kopje volleybal toernooi. Fotoclub de Sprengen was gevraagd om e.a. in beeld vast te leggen.


Heerdelijk festival 2023

Op zaterdag 10 juni deze foto's gemaakt van straattheater "Ragebol".

Ook dit jaar was fotoclub de Sprengen weer aanwezig op het "Heerdelijk festival" Een groots familie spektakel. Bij de fotoclub kon men gratis portret foto's laten maken. De deelnemers hebben inmiddels hun foto's thuisgestuurd gekregen.


Winnaars fotowedstrijd fotoclub De Sprengen.

 

Afgelopen zaterdag 18 juni heeft de fotoclub De Sprengen de winnaars van de fotowedstrijd bekend gemaakt en elk een mooie ingelijste foto overhandigd. Het afdrukken van de foto’s heeft foto Hofma uit Apeldoorn gesponsord. De lijsten zijn verzorgd door de fotoclub.

De wedstrijd werd gehouden tijdens het Heerdelijk festival op zaterdag 11 juni.

Ook de tijdelijke studio van de club werd drukbezocht tijdens het Heerdelijk festival. Ben van Damme heeft die dag ongeveer 500 honderd portretfoto’s gemaakt. Alle deelnemers hebben de afgelopen week die portretten per mail thuis ontvangen.